Ta grönt kort online med Golfnord - en smidig och prisvärd lösning
Inlägget är reklam för www.golfnord.se och innehåller annonslänkar.

Ta grönt kort online med Golfnord - en smidig och prisvärd lösning

Har du också drömt om att kunna strosa runt på en golfbana, kännandes friheten och behärska spelet? Med Golfnords digitala grönt kort-kurs kan du ta steget och komma igång med golfen smidigt och kostnadseffektivt. Jag snubblade över deras online-kurs och blev imponerad av enkelheten i konceptet.

Att inte behöva anpassa sig efter en klubbs tidsplan utan att kunna gå kursen när det passar mig är en frihet som jag uppskattar enormt. Dessutom, att kursen bara kostar 495 kr gör steget att börja med golf mindre av en ekonomisk barriär. Allt du behöver göra är att logga in på din dator eller mobil närhelst du har tid och energi.

Jag måste säga att jag sällan stött på ett mer flexibelt upplägg. Man skulle kunna tänka sig att kvaliteten faller på grund av det låga priset, men nej! Innehållet är genomtänkt, lättsmält och gav mig verktygen jag behövde för att både förstå och utöva sporten.

Så om du som jag vill komma ut på banan denna säsong, varför inte kika in på Golfnord och ta ditt första steg mot ett grönt kort idag? Jag håller på att avsluta min kurs och ser fram emot många härliga rundor golf framöver!

Skriv en kommentar